Wednesday, December 8, 2010

Hobi : bawak BB Kydd jalanjalan ;p

Ahad baru2 ni bawak BB Kydd jalan cari barang sket kat Ikea sampai tertido Kydd dalam bjorn tueh hehehe selesa agaknya. Lepas cari barang kitaorang pergi makan kat Warong Penyet,BB Kydd still tido hekhekhekhek. Ada gak terjaga tepuk2 tido balik. Macam biasalah bila makan kena ikut turn,mula2 kai makan dululah then baru Abahnya. Oleh kerana BB Kydd mood dia baik, kitaorang g OU plak. Macam biasalah cari barang Kydd. Yes yes yes dapat gak beli untuk Kydd ^^. Hurm buat masa ni Kydd tak pernah mintak nyot time jalanjalan. Bila masuk kereta baru dia nak nyot hehehehe. So sangat senang bawak dia jalanjalan kan ^___________^.

lena betul BB Kydd tido
time ni Abah dia mau makan so BB Kydd Ibu pegang ;)
Abah sila makan lajulaju hahahaha
masuk kete mauuuu ;)

8 comments:

Hanida Lavida Moss said...

BB Kydd comel sangat.
seriously hari hari kite skodeng blog kak kai. hehe ;)

puterihannan said...

chaiyok! chaiyok! for nursing mom.... :D

deena awanis said...

bestnye kydd tido..rafique pulak kalo jenjalan, segar je mata dia..dia suka tengok lamps!!hihi

Aleiz said...

khay, legging grey tu cantek! beli di mane? :p nk cari juge..

~♥ iella ♥~ said...

comeynya....


fadthnwan@blogspot.com

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

hanida : alol so sweet tq ya
puterihannan : caiyokkkkkkk hehehe
deena : kebetulan dia syok tido hahahaha lega lega kekekeke
aleiz : ow kai beli kat kedai baby The Curve
iella : tq :)

Aleiz said...

OHH..harus pg cari nnt :) tq

sofeanor said...

hi kai, sy nak tanya u beli baby bjorn kt mn n bape rm?