Wednesday, December 1, 2010

Baby Tight Baby Boy

Susah betul nak cari baby tight untuk BB boy,kalau pergi kedai baby kebanyakkan semua untuk gurl. Ikutkan hati nak beli warna pink jek hahahahahaha tapi kai ada beli warna peach geram ;p
Ibu2 kat luar sana,if tau mana2 butik online atau kedai yang jual baby tight yang sesuai untuk BB Kydd share la dengan kai yek. TQ so much :)


// ada gak kai bukak blog jual baby tight ni ^^

9 comments:

irenedahayu said...

memang punnnnnnn.. susah sangat nak cari baby boy punya. baru2 ni ayu beli online, sekali kaler girl. kat online nampak merah, yang mai pink siap ada merelik lagi, 1 lagi nampak hitam, sekali mai koko siap bintik pink lagik.. atu mcm mana? kena la tunggu baby baru.. huhuhuhuhu...

irenedahayu said...

memang punnnnnnn.. susah sangat nak cari baby boy punya. baru2 ni ayu beli online, sekali kaler girl. kat online nampak merah, yang mai pink siap ada merelik lagi, 1 lagi nampak hitam, sekali mai koko siap bintik pink lagik.. atu mcm mana? kena la tunggu baby baru.. huhuhuhuhu...

deena awanis said...

deena minat gak tgk baby pakai tight..tp hubby x bg anak jantan dia pakai..huhu

~aL!n~ said...

kai, try tgk kat fb MamaAfiq Kidswear...

adda cute cloth said...

yang.. u boleh cari on9 banyak yang jual.. or kat fb.. adda dulu jual but now dah tak cari stock tight.. adda ada beli tuk baby adda warna hitam..kat penang ada OFO which is factory overrun outlet, mmg bnyk sangat pilihan tight for baby boy.. especially warna hitam.. if u nk adda beli kan pun boleh.. =) tak da up harga, just tolong u.. hehehe this is my blog www.addacutecloth.blogspot.com =)

aZriNi said...

actually ta taw laa btol ke ta..tp leh kot try tgk kt blog ni...
http://ukidsmart.blogspot.com/2010/11/open-for-booking-busha-legging.html

ni owner dye..
http://buatmuanakku.blogspot.com

saya ta kenal...tp jd silent reader..same laa ngan blog ni..hee

arap dpt m'bantu..=)

~Ifa~ said...

cuba tgk cni http://my-kidszone.blogspot.com

nikhazifah said...

http://medaimedai.blogspot.com/2010/06/cotton-rich-tights-rm13.html

try tgk sini..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tq ya