Saturday, October 23, 2010

Happy One Month Birthday BB Kydd 22/10

Pejam celik pejam celik dah sebulan pun umur anak ibu, tak sabar tunggu lagik 1 @ 2 bulan bolehla bawak BB Kydd jalanjalan. Alhamdulillah BB Kydd sihat dan cergas,kuat nyotnyot ;p. Sempena usianya dah sebulan, kukunya telah dipotong dan kepala BB Kydd telah dibotakkan. Sapa punya kerja?? huhuhuhu sapa la lagik kalau bukan Ibu n Abahnya. Mulanya Nenek pegang BB,kai yang cukur then Kai yang pegang BB, Abah plak yang selesaikan. Mencabar sungguh nak cukur kepala BB ni,mmg amek masa yang lama kekekekekeke. Semoga anak Ibu n Abah menjadi anak yang soleh dan menghormati orang tua amin. Sayang banyakbanyak Akyd Kharamy bin Azmar ^____^.

rasa nak gegetgeget,geram :)

.
.

AKYD KHARAMY SUDAH BOTAK :)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

9 comments:

mia said...

comelnyee sis...

starzieti said...

botak-botak pown still hensem..tehehe

fadzlin said...

akum...
ai kai...1st tm nk komen ni actly...hihi sj nk bgtw smlm tgh tgk cite Dottie, bru sedar Amar tu en.asben Kai...org mmg xtau...lg best nmpk Dino...scene yg Ali kuar dr cosway&mmbr MLM dia ajak g minum...cmbest lak bila org yg kita dh recognize berlakon.apa lg melekatla lyn dottie!ho3
Btw jap je sebulan dh kyd kn!cute name..=) ala nape nk tggu 3bln bru bwk kuar Kai?xpe, baby pas pantg bole je bwk kuar,kids nowadays kn,bkn cm dulu..;) haa,yg pntg kne agkt stroller quinny buzz tu dlu ye...letih dukung anak ni...n_n

Syida said...

muka ikut abah dia.. hehe

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mia : tq
zieti : hehehe ;p
fadzlin : sajek malas nak bawak g jalan2 kecik2 tgu dah besar sket,tapi xtaula hahahaha kot2 dah balik KD tak saba nak keluar hehehe
syida : tu la family kai ramai cakap cam tu,tapi kawan2 ramai cakap ikut kai. tak kisahla hehehe

deena awanis said...

baby kyd pun suka tido senget kepala gak ey kai..huhu

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

aah suka sangat hehehehehe, dalam perut agaknya cam tu kan

puterihannan said...

bila anak2 dh mula membesar di dpn mata.. akan terasa sangat masa tuh cepat berlalu... enjoy this early years moment with ur bb, kalu boleh amik picca dia banyak2 letak kat album....sy wat gitu masa nk membesarkan si wawa... :D

peah @ peps said...

tomeinya kydd tido...happy one month burthday ya....:)

Kai dah start slimming tak...ni confirm berpantang abess ni...