Friday, August 13, 2010

Masak Sendiri taw

Semalam merupakan hari yang sangat memenatkan huhuh. Bangun dari tido terus siap-siap ke MBPJ settlekan saman-saman. Bila check berapa saman, OMG ada 20 saman hahahahahha, 1 saman dah kes makhamah. Skunk tgh buat rayuan n nak settlekan semua saman tu,mahu clear terus! Next week insyaallah dah boleh settlekan semua saman tueh,tunggu call dari pihak MBPJ jek. Hurm balik dari MBPJ terus ke Giant KD,beli barang untuk masak-masak. Sampai rumah kai terus masak kuah puding n siapkan puding. Then baru sediakan bahan2 nak masak mee kari. Bila masuk waktu berbuka seronok tgk hasben kai menjamu selera. Muka ada senyooooooooooommmm fav dia hehehe. Hurm cukupla hari pertama beli makanan kat luar,mmg tak puas hati. Dahla mahal tak sedap plak tueh ;p

Alhamdulillah mood masak datang balik hehehehe,bleh la masak sodap-sodap untuk insan tersayang hehehe. Puding yang kai buat semalam dah habis,so kai dah siapkan yang baru untuk berbuka kang. Hasben kai suka sangat! Apa saja untukmu sayangkuwwwwwww,demi cintaku padamu hahahaha jiwangggg *_*. Japg nak masak mee goreng basah plak,skunk kitaorang tak berapa nak selera makan nasi hehehe. Oklah nak out dulu,sediakan bahan-bahan nak masak ni. Selamat berbuka puasa semua,terima kasih kerna selalu melawat belog kai :)

lama gak nak masak kuah puding ni,hasilnya yummyyy
ini dia mee kari tu! hehe
puding kai


.

.

.

.

.

.

.

.

.

ini betul-betul sewonok ek :)

11 comments:

shila said...

wahh sedapnya kakak..=)

Syida said...

sedapnya.. pandai kak kai masak.

Mrs Nageb said...

syoknya...dapat masak memasak untuk berbuka puasa :)

cik nur said...

amboi mesti sedap tgk husband dia mkn nampak berselera

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

shila : meh rasa dulu kekekeke
syida : takla pandai,bolehla. keekke
mrs nageb : hehehehe beli kat luar tak puas hati
cik nur : hahahahaha ye kot

Ainul said...

puding tu menggoda iman betul la..kai share la resepi :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

nanti kai share menunya ye ainul hehe

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

terliur tgk mee kari tu...huuu...
rajin Kai masak..bagus2..I LIKE..:)

yup..jangan lupa bt entry resepi puding tu ye..;)

mamamarissa said...

rajinnya dia masak :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

nnt kai share ek resepi tueh.
harus rajin kak ehhe

me n him said...

kak,shareresepi mee kari. kak nye mee kari buat sy terliur. sy lak hantu mee kari.hee! blh x..