Saturday, June 12, 2010

Haven @ Lookout Point Ampang

Rabu lepas,kakteh ajak kitaorang semua ke genting kecik kononnya nak bawak adik tgk pemandangan KL. So kitaorang dinner di sana,cuaca plak hujan renyai2 mmg amatlah sejuk sekali +berkabus macam kat Genting Highland plak ;p. Makanan dia boleh tahan sedap,lain kali bolehlah makan kat sini lagik. :) Romantik yuu..

cinta hati kaiadik2 kuw sayang
am i still cute? hah?
kakcik,azrul,kakteh,adlan,adik,me n mucuk hehe :)
wut wut,kembangggg
kai n adik yang bongsu
kenyang perut suka hati enh.
:)
luv u olls

//seronok habiskan masa bersama2

5 comments:

deena awanis said...

dina pun sudah pergi ke sana..the foods also yummy2!!

mamamarissa said...

don't worry, kamu makin comel ok :)

Shykin said...

hhehe..chubby nye mommy to be ni..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

yo mmg sodap deena
hehehehee tq kak.
chubby kah? kekeke ;p

bRed said...

Thanks singgah ke Haven :D datang la lagi.. Make sure try menu baru kite... BBQ Ribs :D

atau .. kite akan OPENING restaurant baru kat atas tu 30/10/10 nie.. HAVEN's Gallery.. menu sama je.. cuma ambience lain sikit

dtg la.

http://www.facebook.com/haven.lookoutpoint