Friday, March 12, 2010

Today is my Birthday


Happy birthday to me..
Hari ni dah 27 tahun taw! hehehehehhe Adakah dressup pun kena tuka? ;p Nway, malam tadi Kanda Azmar ajak dinner kat Chilis,katanya teringin. Wah! mengalahkan kai plak. kekekekekekeke kononla weksss mucuk. Paling tak dapat dilupakan bila ada orang bawa kek dan koir lagu birthday ramai2. Sweet kan sweet gilerrrrrrr siyessss. Bergenang gak,tapi tahan sebab ramai kot orang tgh koir. hahahahahahahahahhahaa i love u la mucuk. Mucuk ni mmg suka buat menda yang kita tak duga even ada gak terpk. Tq so much kepada mereka yang ingat birthday kai di facebook (sebenarnya ada reminder) ;p

// tengs mucuk kerana alihkan kotak kasut kat bonet kete. wekkkkkksss sila tuka tektik ekkeke

(macam dah suka kuning plak ;p)

10 comments:

Chit Ana said...

selamat hari lahir kak..semoga kekal bahagia dan cun sentiasa ;)

nEa FleriDa said...

hpy birthday akk cntik :)

johnlabu said...

hepi besday... :)

wawan said...

happy birthday dear =)

Usmi Syahida said...

happy besday ye miss kai :)
moga dirahmati dan disayangi selalu :)

Imz Jentayu said...

happy birthday sis...cepat2 dpt baby yerr

:: Husniyyah Alhusna :: said...

hepi besday kak kai cayang!
jaga diri..

semoga bahagia selamaya :))))

DR MOHAMAD SHAZWAN said...

selamat hari lahir ke 27. semoga hidup sentiasa diberkati dan mendapay petunjuk dan rahmat daripadaNya. dan, selamat dalam semua hal dunia dan akhirat

Nadia Bayu said...

dear. selamat hari ulang tahun yg ke 27. sorry terlambat wish. semoga dimurah kan rezeki n dipanjang kan umur. take care :)

Lekir said...

happy belated birthday