Saturday, February 27, 2010

Malam ini

Jam sudah pukul 11.20 malam, husband kai takde baru je keluar ke Sportplanet Ampang. Kenapa tak ikut kai??? Hurm dah lewat sangat,malas plak.. lagipun kesihatan tak mengizinkan sangat. Haiya Chelsea tewas dengan MCity 2-4.. hehehehe takpe biasalah rebut 1 bola kan wakakkakaa.Dah lama tak update blog dengan menaip panjang2. Malas betul,n sangat malas heehhee. Hurm petang tadi ke OU membeli barang sket. Barang yang sangat penting ;p. Sudah berlaku satu perubahan pada diri kai. Haiyayaya kelakar plak! takpe2 biasalah tu. Harap apa yang kai lalui sekarang dipermudahkan oleh Allah SWT. Amin

// ow Kanda Azmarkuw,berhati2 memandu.. Dinda tunggu ye ;( miss u

3 comments:

:: Husniyyah Alhusna :: said...

teng teng teng!!
ape tu perubahan "besar" tu..
ehemmmm2...
jaga elok2 kak!~ ;)

mamamarissa said...

kai dah pregnant ya??? congrats & take care ya dik..muahssss

✿farahwir✿ said...

yer ker kai??
tahniahhh..