Wednesday, February 3, 2010

Simple Cardigan


Lupa nak update kat blog kai pasal Simple Cardigan ni...
kawan2 dan pelanggan anc cardigan ni dah sampai,boleh check website aweknona.com

Contoh cardigan ni bila dipakai :

abaikan pic kai hehee ;p
:)

6 comments:

cik EPAL said...

rasa macam nak beli pula :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

Cik epal silalah beli :)
Nanti boleh cik epal promote kat kawan belog yang lain. Hehhehe

myra said...

available lagi x simple kardigen hitam nih? cantek pulak..

Ayda Munir said...

Eh my mum pun ada cardigan macam ni.Memang simple;)

NuYu said...

ada stok lg tak yang long candigan black ni??sy nak beli la kai..leh tak paper chat kat ym sy...sy dah add kai..ni email sy gadis_kaseh@yahoo.com..

shielapited said...

nak order la cardigan ni. Bole email sy x utk harga. Thanks

shiela_pited@yahoo.com