Monday, November 2, 2009

Ini Surprise

Jumaat malam mucuk kuar pergi beli dvd n nak terus beli dvd player baru.Ikutkan hati memang nak ikut,tapi tak boleh kuar malam buat masa ni. Tunggu punya tunggu lamanya pergi beli dvd,call rupanya dah sampai rumah tgh parking. Memang tak syak apapun, juz tanya mana dvd yang beli tueh??? Husband cakap ada dalam bilik. Dalam kul 11.30 malam nak layan dvd, so pergila bilik nak ambil bantal.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa menjerit sebab nampak bungkusan atas katil tapi jerit macam nampak hantu, dah la tadik layan cite 13 ghost. hahahahahahhahahahaha
'ku lihat bungkusan di atas katil, ku baca kad di bungkusan itu tertulis "Ini Surprise" '
Rasa nak pengsan, berlari2 ke ruang tamu n memeluknya. So sweet mucuk :) Hati bertanya,hadiah ni sebab apa???Birthday lambat lagi,Anniversary pun bulan 12 nanti. Then kai tanya dia,nak tau husband kai cakap apa??? ;p Hadiah kerana menjadi isteri yang baik. Macam drama pun ada,hujan lebat dibuatnya ngeeeeeeeeeeee

Terima kasih kanda, love u so much
Terima kasih kerana sentiasa membuat diri ini gembira :)

// tiada manusia yang sempurna,sentiasa belajar dari kesilapan. Sentiasa berusaha menjadi yang terbaik
//tak belipun dvd ;)

7 comments:

sEhA OweN said...

ala sweetnye...
syok je rase...hehe

uMmI NuR aIn said...

sweetnye kak kai dgn husband...
romantik gitu..huhuhu..
smga brbahagia slalu...;)

mawar said...

wawawawa...bahgia nye

lyana said...

sweetnye kak kai..smoge bbhagia sllu ye..

nurul said...

both of u sweet sgt
;)

eazy said...

meronta ronta diri ini rase nk kawen.hihi

*kak,beli tudung yang mase nikah n sanding katne eh?cantik je awning die

RASHIDAH M.NOR said...

so sweet...