Monday, November 2, 2009

Blog saya banyak gambar

Kai bukanlah jenis yang suka menulis sangat, kalau anda pembaca blog kai yang setia tentunya perasan gambar lebih banyak dari cerita :) Bagi sesetengah orang,blog umpama diari tapi tidak bagi kai. Blog merupakan tempat kai menggambarkan tentang perjalanan hidup kai dalam menghadapi kehidupan seharian. Ada yang manis,pahit (sesetengah ditapis) dan kenangan2 yang sangat terindah. Jika yang baik jadilah sebagai contoh, yang buruk buanglah jauh2. Ada beberapa pembaca blog yang memberi respon kai terlalu berahsia. Bagi kai ada sesetengah perkara terlalu peribadi untuk diceritakan kepada umum,cukuplah dengan memberi kesimpulan daripada apa yang terjadi. Cukuplah sampai di sini, nanti bersambung lagi.

da~

//tadi lunch dengan husband dekat warong penyet =)

7 comments:

i;ieta said...

i like more pic dari cerita..hehe!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ha.btol2..gpun mmg suke tgk gmbr sis.....len ltk gmbr jek ...haha

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

samalah. kalaw blog banyak cite,mmg tak sgt pun. kecuali kalaw suka sangat blog itu. suka tgk gambar :)

cik EPAL said...

saya suka tengok gamba sis..memberi inspiration...sebab sis cantik..wee~ ;)

Jay said...

kiut nyer la..hehehehe ske2

Putra Al-Maliki said...

baguslah banyak gambar.. lagi orang tertarik nak lawat blog saudari.. hehe.. anyway, salam perkenalan dari saya, zul...

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

cik epal : waaaa tq yunk
jay : :p
zul : salam kenalan, ow saya tidak suka bercerita panjang sangat. cukuplah sket2. kang orang bohsan coz jika saya melawat blog orang pun mmg tak suka baca. kekekee