Tuesday, October 20, 2009

Tiada Tajuk

Banyak sangat perkara berlaku minggu lepas. Sekelip mata! Minggu lepas kai kena tahan wad kat Hospital Sungai Buloh. Alhamdulillah sekarang kai dah sihat. Apa yang berlaku, kai redha dan anggap itu satu ujian untuk kai dah husband. Mungkin ada hikmah disebalik kejadian.

Buat husband tercinta terima kasih kerana sentiasa disisi. Memberi sokongan ketika kai berada dihospital. Rasa nak nangis bila kena tahan wad. huuuuuuuuuuu! Nasib ada BB tu peneman dikala sunyi terima kasih cuk. Keluarga tercinta,terima kasih kerana memberi nasihat dan sokongan gakkk! luv u all. Kawan2 dan sepupu yang call dan sms bertanya khabar, thanks yek! Kepada kawan2 yang mengikuti perkembangan kai di FB dan memberikan kata2 semangat terima kasih sangat. Akhir sekali untuk pelanggan ANC, sorry kerana penghantaran barang anda terpaksa ditangguhkan. Terima kasih kepada mereka yang memahami. Kai dah pos pun barang anda semua semalam. Insyaallah dalam minggu depan AWEKNONA.COM akan beroperasi seperti biasa.

Hidup mesti diteruskan. Kena ceria ceria ceria selalu. Yey!!!!

12 comments:

MASNIEZA SHAHIDA MUSTAPAH said...

kai dear wat happen 2 u..huhu..niway get well soon k..i doakan u cpt2 sembuh..

hazirah abdul rahman said...

kak kai banyakkan sabar k,,Allah uji kak kai ni,,
kak kai happy2 balik k,,
mana tahu Allah akan bagi yang lebih baik lepas ni,,=)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mas : tq mas.
ira : tq ira,kak kai harapkan macam tu gak.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yea sis..hdp perlu diteruskan..kuat kan semangat k....

Azura Rahman said...

As'kum Kai... aceli Kai sakit ape dear??? Neway.. juz take care..

mizzsyaidris said...

take cre kak kai.

Peri PiA said...

andai ku tahu kamu dithn dimana,ingin rasenya nak menjenguk kai.

Shykin said...

kai..bgth la knp kai admin wad? morning sickness teruk sgt ke?.. klo kai share ngan wife2 kat luar sane..(mcm kin) maybe diorg leh amik langkah awal2 pencegahan..sharing is caring..rite?

Zezzatty said...

Whatever it is..take care urself ya =)

NURUL said...

kai dah peknen ye? congrats ye. take care ye kai.

busyuksayang said...

tak pe dik...mungkin belum rezeki lg...sape tahu ada hikmah di sebaliknya...sabar & terus berusaha ok...muahsss

ayu aka mrs malfin said...

kai admit?morning sickness yer..masa ayu ditahap awal preg pn kne tahan wad jgk.kuatkan mental k kai..=)