Wednesday, October 14, 2009

Jamuan Raya di rumah saya

Lama tak update blog, jiwa tak tenteram,hati tak riang.. Alhamdulillah sekarang dah makin kuat untuk hadapi kenyataan.

Entri kali ni bercerita open house di rumah kai. Nak kata open house takdela sangat, jamuan makan untuk kawan2 rapat sahaja. Terima kasih kepada kawan2 yang sudi datang ke rumah kai. Insyaallah tahun depan buat lagi, jemput lebih ramai tetamu. Doakan kai dan husband murah rezeki selalu. Amin

p/s kalau tak open house pun,boleh jek datang rumah kan. =)

tahun ni mmg tema biru :)
tq kakcik heee
sedap ke nasi minyak ini?
kawan sekolah smkpb (5budiman)
datang2 ler selalu yeap
zila umah kita dekat jekkk. datang ziarah selalu k. hehehe
kek sodap
angah,tya n me
yang pemalu ni apiz.. blakang tu sepupukuw nadia
kai,nus,mas tq dear

6 comments:

mashafieza yaacob said...

ye update jugak blog kai...dah lama tggu ne he..

Shykin said...

bnykkn..berdoa..n mohon pertunjuk Allah..moga semakin hari semakin riang.. n murah rezeki selalu. next time jamuan sila jemput sayep sekali yek!.. :))

hazirah abdul rahman said...

kalo ade pape,kak kai bg tahula,,kt n semua akan doakan yang terbaik utk kak kai yew,,

jaga diri elok2 k kak kai,,=)

eazy said...

makan nasi minyak lagi kew?
hiks.
kak!nk beli skaf syria ade?

chipsmore said...

cun cun semuanya..memang meletoppss ;)

dianasuhaileen said...

Salam Kak Kai, ni first time kte bg komen kat blog akk ni..b4 dis silent reader je..kte ske la tgk akk..akk cantik..ske tgk fesyen2 bju n tudung..i adore u sis..akk ni model kes?? anyhow, kalau de mase ziarah la blog sye tg x seberape 2 eh...Anyway..Salam Perkenalan kak Kai