Monday, October 5, 2009

Jemputan ke rumah Terbuka

Hari Sabtu jam 4.30 ptg kai dan husband pergi ke open house rumah Adlan yang terletak tidak jauh dari rumah kitaorang. Cuma mengambil masa kurang dari 10 minit. Makanannya mmg sedap2 semuanya. Selepas makan dua tiga kali di rumah Adlan kitaorang ke rumah Eri, sahabat baik husband kai di Ampang. Ramai yang bercerita KL jem, so kitaorang ikut Duke. Lepas jek exit Tol, ya allah jem gilewwwwwwwwwwwwwwwwwwww.. Sabar-sabar nasib baik dah kenyang tadik. Di rumah eri dia buat BBQ. Lama jugak la nak tunggu ayam ;p. Selepas gie rumah Eri,kai dan husband ke rumah Acik Bab kai kat Taman Melati. Memang special makanan kat umah Acik Bab. Acik Bab ni adik ma kai :). Sebelum pulang acik Bab tapaukan lemang, rendang, kuew teaw dan kuih tart. Acik cakap 'takyahla nak sogan2, den ni cam mak kau yoooo '. Terima kasih Acik n Pakcik. Tepat 10.30 malam kitaorang sampai rumah. Sungguh penatttttt.

6 comments:

mashafieza yaacob said...

hai hot mama...em kai nmpk bisi sikit...take care k...luv

- NainA - said...

abg azmar dah potong rambut. nampak comel jer.heheh

Liyanaroxx said...

MRR 2 kalo x jammed mmg x sah kan?

qyla said...

makin bulat kan husband kai.

mImIe~ said...

akak kai nampak makin berisi sgt...
mau x, asik mkn free je kan!!!
hehehe

Jay said...

hye kai...just nk tanyer cmne erk kai pki selendang tuh jd mcmtuh??pki pin x???