Sunday, July 5, 2009

Selamat Hari Minggu

haip! hari nie bangun awal giler hehehee jarang berlaku. Pukul 7 pagi dah bangun. Ekceli ma n ayah kai datang kl semalam,tido rumah kai. Tiba2 call cakap nak datang... nasib la kitaorang takg mana2. Tadi sempatla breakfast sama2 kat kayu dengan kakcik n kakteh skali. Ayah kai suka sangat. Lepas minum kat kayu ma n ayah terus balik kuantan,risaukan ikan n kucingnya hehehehe erm... rasa japg nak ajak cuk g ikea balik la. hahahahahaha berkenan kain langsir tueh!!! nak pakai tuk raya la. Sebelum ni kai ada juga g survey kat Elyza,tapi takde berkenan.. Ikea jugak!!! nak beli nak beli nak beli...Semalam dah pergi Ikea, ingat nak jalan2 jek. Boleh ke cik puan kai neih berjalan2 jek di Ikea. hahahahahahahha Sempatlah membeli dan membelah sket. Suka giler!!! Ekceli nak survey cermin besar sebab sebelum tu kitaorang ingat nak tempah cermin tapi cam mahal la. Murah lagi yang dah siap kat ikea nieh huh! Korang tau ke kat mana nak tempah cermin kat area Damansara???? Semalam kai g puchong,caj nak hantar n pasang RM100 tau. Mahal tueh! Takpe nanti nak g cari lagik.. MISI RUMAH CANTIK! :D

Selamat bersantai yek!

baru lepas kuar hutan ;p

1 comment:

Cik AniS GalaXy said...

kemain lg caption picture..hehe
hutan mana akk baru kuar tu
hutan simpan ek..

ikea brg2 mmg best
murah n stylo abis ler kak..
raya jemput dtg umah ek...hehe