Friday, June 26, 2009

Otak-otak Place

Baru balik dari ngedateeeeeee,ops! lunch. Lunch dengan suami tercinta di Otak2. Cool giler tempat tueh,teringat masa zaman kanak2. Kat kaunter dia siap ada jual Ding Dang dan Tora. hahahahhaha peberet tu dulo2,mesti beli sebab nak mainan dia jek. kekekekekeke Korang try la cuba lunch kat situ,price dia pun ok. Puas hati!!!!!!!! Mesti nak pergi laghik! Kat situ pun ada Mee Kari Johor,nanti mahu try laaaaaaa. Layan gambau ;p

jap! nak sampai dah ;p
Menu dia;kulit buku skolah
mata cam sembab. rasanya dah bangun awal pagi huhuh
meriah-meriah
cham dia best

4 comments:

"PiA" si Peri Perasan said...

Otak2 kat Giant KD ke? ;) Kai ni ade stail la suke tgk

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ye betul. Kat giant KD.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

waaaaaaa..nk bju wane tuh...........

aweknona said...

haip.. kenapa lambat beli,akak dah kebas ;p