Thursday, June 25, 2009

Kopitiam aka Mee Kari

Skang kai ngan husband giler nak makan mee kari. Kalaw singgah mana2 kopitiam mesti akan order Mee Kari. Nak test power ke tak mee kari diaorang. Masa balik Kuantan minggu lepas,kitaorang lepak di Kemaman Kopitiam. Mee kari dia tak sebest Mee kari kat OU tueh (Kopitiam sebelah boling New Wing). Kalau korang suka makan Mee kari g la cuba kat OU tueh. Kalau korang balik melaka plak g la cuba Mee Kari kat Uncle Don best gakkkkkkkkk.. hehehehee
Hari tu masa nak tgk wayang cite Transformer kitaorang sempat makan Mee Kari tueh!! nyum2 best sangattt.. try try try laaaaa Kalau ada sesapa tau Mee Kari best bitaw enhhh

2 comments:

Nadia Bayu said...

oh. kite pon suke mee karii!!asias kat kuantan, ader kawan ckp mee kari yang best kat planet curry. kite tak penah try lagi. kat area2 blakang kemaman kopitiam rasenye. uish. terliurr lak bile sebut mee kari2 nih.

uhuh :P

wasabe said...

mee kari kt dlm jusco bkt raja klang bess.. name ape erk.. dpn F.O.S tuh..Kdai Nyonya bla..bla.. x ingt name la.. hihi..