Tuesday, June 16, 2009

Dino Kena Langgar

Mula2 happy sebab lunch ngan adik2 kakteh n kakcik. Siap ada orang blanja Lunch lagi.. Tiba2 bila nak kuar parking Dino kena langgar blakang.. huh! Kejadiannya begini.... Kai nak kuar parking,mamat tu arah bertentangan dia kuar terus tanpa pandang belakang... aaaaaa kakteh sempat cakap 'Kaklang kete blakang tueh!!!!!' Mesti korang pelik kan kakteh bleh nampak.. Sebab kete cermin pandang blakang kai panjang huhuh. Kai terus brake,maklumlah brake baru buat semalam nasib baikkkk... nak ke depan dah tak sempat sebab kete itu terus mencium blakang kete kai. Gerammmmmmmmmm.... Kai terus kuar dan sound mamat tueh!!!!! Tak nampak ke??????????????? Mamat tu muka pucat maklumlah bersalah... diam dan kawan dia yang banyak cakap. Enh! sapa yang bawak kete nieh?? Mamat tu tak mengaku salah katanya dia tak nampak kete pun,dia kuarlah.. Alasan paling bodoh!!! plz ok!!!! baru blajar bawak kete ke??? Banyak saksi kot,kakcik pun nampak.. huh! Ekceli kai bukan minta dia bayar ke apa ke? Susah sangat ke nak mintak maaf.. ????????? Sebab sakit hati kai buat report di Balai Polis cawangan KD berjumpa dengan Sarjan Hassan. Mamat tu tak habis2 cakap 'saya tgk blakang kosong jer,takde kereta... ' Saiko!!! Yang paling kelakar siap buat karangan siap2 atas sekeping kertas nak menceritakan kejadiah tueh.. Hello nampak sangat anda seorang yang reka2.. huhuh Bukan nak cari pasal,bukan nak cari hal.. Bukan susah pun minta maaf En kereta Wira.
Sekian.

Sket jek,Hati je sakit banyak

5 comments:

NURUL said...

sabar laaa kai ye

NURUL HARUN said...

yep yep. sabar ye kaka.

suezensuzanna said...

uhuh.....skt wooo

nus said...

kim slm kat sarjan hassan..

ijan said...

biasalatu kadang2 orang jenis macam tu cuma nak dia aja yang betul... biar dia pulak yang kena langgar baru dia tau jln tu besar ke kecil