Thursday, March 19, 2009

Pic Bersanding Saya; dari my photog :D

Hari ni cam rajin sket. Ramai yang minta kai update keseluruhan majlis persandingan kai. Now kai upload. Selamat mendapat idea dari wedding kai :D Anak tudung time sanding neih, kai hantar tempah, manik tu kai jahit sendiri. kekekekekek lepas neih kai upload pic outdoor kai ok. kekekeke banyak plak pic. berlambak2. huhuhuhuhuh

kepada mucuk kuw... i love u so much; tenkiu sebab sentiasa memahami,sentiasa menyayangi,sentiasa bertolak ansur, sentiasa romantik ;p dan sentiasa sayang pada dirikuw ini. ewah. wink wink

rawk kapak kot??
weeeeeeeee~~~~~~
my mom
sebelum sanding
yeha hampir siap,udah tak sabar ;p
jeng jeng jeng
debar2 suamikuw
ehem.. ehem.
ecewah.. konon2
oren bestttttt
tenkiu kepada mereka yang meriahkan majlis saya. best giler ok
atas pelamin
:D
mari makan
lauk pengantin pun best
makan jangan tak makan
kek yang best
nyum-nyum
my best friend
ila sayang...
mas sayang..
kawan kanda
huru hara. kekeke
cinta hati
mwahxxxxxx lecewewah
posing memang sakan
i lob u all
meh baling katil lak ;p
sempat ok kekekeke
suka pic nieh.. bestttttt
tenkiu 4 coming.

4 comments:

ღ♥..myboo..♥ღ said...

waaaa....best2..best tgk pic kawen sis..dulu kan kte pnh tgk org wat oren kaler tapi tak lawa..tp r oren ni..sgt2 r cantek..adehhh...kalo kte ade tem tu mau kat sume pic ade muke kte.akibat teruje ngn wane oren yg cantek gile tuhhhh...


*cementot*-upload lagik pic dearrr

chik star said...

best nye.
ceria.
:)

lagi lagi.
hihi.

wardah said...

kai..

tudung sanding awk sgt cantik..bole sy tau x tempah kt ne?veil pun cantek juge

SugarSpices said...

skanya tengok kale2 ni...cun abis