Wednesday, October 17, 2012

Selamat bersalin,alhamdulillah

Assalamualaikum semua, dah lama kai tak update blog. Perkembangan terbaru, kini kai dah ada 2 orang anak hehe. Alhamdulillah kai selamat melahirkan anak kedua baby boy pada 22.9.2012 jam 5.11 pagi secara normal. Berat baby 2.85kg. Syukur semuanya berjalan lancar dan yang paling menggembirakan tarikh lahir anak kedua kai sama dengan tarikh lahir abangnya. Anak kedua kai diberi nama ALEE KHAEYR BIN AZMAR. Maksud nama anak kedua kai; ALEE ataupun dalam ejaan lain Ali adalah yang mulia dan tinggi kedudukannya. Manakala maksud KHAEYR ataupun khair adalah kebaikan dan kebajikan. Semoga ALEE KHAEYR menjadi seorang yang mulia dan tinggi kebaikan serta kebajikannya dan menjadi anak yang soleh.Doakan semoga kai dan baby dalam keadaan sihat ye,kai masih dalam pantang. Insyaallah jika berkesempatan kai akan kongsikan pengalaman bersalin anak kedua. Kat sini kai share kan pic baby untuk tatapan kawan blog. Jumpa lagi di lain entri.

7 comments:

Along Ayu said...

Alhamdullilah...selamat ibu dan baby... hero2 semua nye ye...Khay la permaisuri dlm rumah :)

iietamalek said...

congrates kak kai..tula lame menunggu nak baca entry baru...hehe

syamimihaziqah said...

Alhamdulillah, tahniah akak! :)

Mummy said...

tahniah...semoga alee jadi anak yg soleh...amin

Dhya Surya said...

tahniah kai...=)

Sha Syalizz said...

Tahniah!

Bubble Nia said...

Tahniah kak kai !!!