Thursday, June 2, 2011

Update 8 bulan

Skang Akyd dah pandai duduk dengan sendirinya n duduk pun dah stabil, sila bagi tepukan yang gemuruh hehehehehehe. Pusing2 sket terus duduk comel jek ;). So kalaw g soping barang dapur dah boleh letak Kydd kat troli tueh hehe.




soping @tesco

Baringkan Kydd??? Jangan harapla yek kecuali kai pun join baring samasama hauhuahauhauahuaha. Takde maknanya nak baring Kydd lamalama. Lepas mandi mmg kai dah biasa urut dia, so sangatlah mencabar kan hahahahha. Urut tetap urut okeh kydd!!! Takboleh nak biarkan sorangsorang, kang tetiba ada bawah meja makan plak hahahaha.  Skang ni plak dah pandai turun dari rocker lagilah bahya kan. Berdiri pun sama,kejapkejap berdiri kekekeke, kotkot cepat berjalan kan best gak hehehehe . Hurm jatuh takyah cakaplah,mmg banyak kali dah jatuh tapi paling teruk skali jatuh katil seperti yang kai pernah cakap dalam entri sebelum ni sampai benjol kepala nya. Harihari urut benjol tueh, risauuuuu.






Kat bawah ni ada video Kydd ^_______^.














Kydd sensitif orangnya,maybe bukan kydd sorang semua baby akan melaluinya hehehe. Kalaw abahnya buat muka kekononnya nanges,kydd pun nanges sama taw huuuuuuu. Sampai keluar air mata yu olls. Sekarang ni Kydd memang takboleh nak berenggang langsung dengan kai. Nak kai melekat je dengan dia heheehe sampaikan dengan Abah pun dia takmo ;p. Jangan marah ye abah huhuhuh.


ni kes suruh kydd main sorangsorang ;)


tido peluk ibu kuatkuat


Alhamdulillah soal berkepik,manja dll takde masalah bagi kai. Biasalah Kydd ni memang 24 jam duduk dengan kai mmg la manja sangat hehe. Takde sebarang masalah dalam membesarkan Kydd, Kydd bukan jenis nanges tibatiba kecuali kai takde depan mata dia hahahahah. Senang nak jaga Kydd tak banyak ragam hurm cuma di awal kelahiran Kydd , Kydd kena kuning,insyaallah nanti kai dah kuat dari segi mental kai update pasal Kydd kena kuning. Sedihhh kalaw ingat balik huhuhuh.Nanti update lagi yerk daaaa




My fav pic 



// Esok nak cuticuti ke Utara

7 comments:

Mrs Nageb said...

Geram geram tengok kyd.....nampak kyd sanga baik..huhuhu..btw,i pun same tak dpt nak update pasal jaundice tuh..mental tak kuat...gambar dia masa time tuh,mcm tak sampai hati nak tengok..huahuahuahua.. ;)

Mrs Nageb said...

Geram geram tengok kyd.....nampak kyd sanga baik..huhuhu..btw,i pun same tak dpt nak update pasal jaundice tuh..mental tak kuat...gambar dia masa time tuh,mcm tak sampai hati nak tengok..huahuahuahua.. ;)

jatt said...

CUmilnyeee baby ade jembul...huhu

http://www.tungkumoden.com/

Nadzshirah Nadzlan said...

cantik rambut kydd..comei..

deena awanis said...

untung kai boleh jaga kydd 24/7 sendiri..

adarnadzmie said...

kydd yang makin comel dan lasak...

farah said...

heiiihhh geramnye laaa tgk baby kydd ni comeeelllll