Wednesday, May 25, 2011

Modern Living Room

Mana satu yang korang berkenan dihati huahuahua semua lawa kan. Untuk rumah apartment,nak pilih yang style urban sket cewahhhhh. Kai dah mula berangan ni,semoga menjadi kenyataan amin hehehehehe.


















// pic dari encik google.

7 comments:

Mrs Nageb said...

Alah kai ni...buat I lagik Verangan lah...hik.hik..hik..

LiYaNa.MaZLaN said...

chantek.. lagi2 yang no.8 tu kak.. air always free.. hehehe...

mamamarissa said...

semuanya menarik yang...tapi bila anak dah mula lasak, living room pun dah tak nampak mcm living room...hahaha!!!!

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kn tggu ank besar sikit la..kalu tak 'huru hara' la dgn mainan dia..

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

eesyaheera said...

kite suke yang no 3. hihi.

leena aunie said...

like this!

deena awanis said...

nak makeover rumah sempena raya ke kai?