Thursday, April 21, 2011

Video Akyd 6 bulan



Pernah x korang nampak baby korang tidur sambil tergelakgelak hehee. Akyd selalu tidur sambil tergelak taw. Asben kai selalu cakap agaknya Kydd ni mimpi minum susu banyak kot hahahahaha. Hari tu kai sempat ambil video, tu pun sebab dia gelak lama so sempatla rakam hehe.Dapat rakam pun time dah hujunghujung, awalnya kai ingat dia terjaga hahahah rupanya tgh tido ^_*.




Ni satu lagi video time keluar ke Sunway Pyramid dekat Jco hehehe, Video ni time kai n asben ke Matta Fair.










Akyd ni dia tak suka baring lamalama tau,dia nak orang dukong jek. Kalaw buat tak tau kat dia confirm menjeritjerit then nanges hauhauhauahuah. Kalaw dia baring pun mesti nak orang teman duk sebelah dia. Haiiiii makin besar makin nak berkepik sekepiknya.Kat bawah ni fav Video Kai :)






10 comments:

cik fa said...

alolo..
akyd comel sgt..
geram2

afni+hafiz=dani said...

ololo comey nye akyd!

suka tgk header baru kai =) kai, katmana beli topi cute2 tu?

Noor Hidayah Riduan said...

comel nya akyd..senyum2 dayah tgk video yg last tu..hee....

Ayuraza said...

alolololo..geram tengok fav video kai tu..dah besar dah akyd kan..nanti melasak mesti tak larat nak kejar...hehe

WaneyCardoza said...

Comellll sangat akydd . hihihi ;)

~queraiza cullen~ said...

waaaa....akyd sgt adoreable...suke2..kak kai...nk curik gmba akyd letak kat blog bole tak...hahahaha..chomel sgt..geramnye...hehehehe

Atiqah Adnan said...

bestnye tengok akdd live.. hee~
seronoknyee.. qa pun selalu cakap ngan iman (anak buah) n teruja nak ajar dia macam2.. pasni bb qa sendiri.. ^^ x sabr..


psstt kai sampai sekarang qa tak dapat cari topi cam kydd tu tau...

cEnD@LiL@ said...

video last tuh cute sgt2...
ibu akyd buli akyd!!
huhuhu

e!ya said...

sama laa dgn mybby klu mnerap ker..baring2 kat bwh ker sure kejap jer bila pegang n dukong dia kompom tsengih jer..kompom anak manja..

Ainaa said...

rawk la akydd...
kyd dah baper bulan erk kak kai??
badan dia fleksibel la..