Tuesday, April 26, 2011

DMelaka lagi

Minggu lepas balik Melaka,hari ni baru update huahuahua. Ini kali ke 2 Kydd ke Melaka hehee. Tak saba nak tunggu Akyd besar bleh la bawak dia jalanjalan ke Zoo Melaka ke? Naik Beca ke? Dll :p.


i love my family

IbuAkyd

AbahAkyd


Kat Melaka ke Jonker Walk n Dataran Walk  mencuci mata. Ow tidak dilupakan singgah ke BuahGempak sedap sedap sedap hehehe.


@Dataran Walk,Kydd tido


Enh korang pernah minum Coconut Shake kat Klebang tak??? Yang masuk Jalan JalanCari Makan TV3 barubaru ni. If belum silah ke sana memang fresh n sedap sangat wehhhhhhhhhhhh. Sebelum ni tak pernah rasa nak singgah sebab tgk ramai sangat orang. Sila sila sila ke sana yek sangat speselllllllllll.


Coconut Shake Klebang

My baby

happy yipeeeeeh



MY FAV PIC
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.






13 comments:

mummy-to-fizzuan-aqeel said...

cite blik kontan bile nk cite..ehehehhe

auwcak said...

comellnyaaa anak awak kaiiii...geramm

mamasuri said...

geram tgk bby kydd..comel sesangat..

scha_imal87 said...

comey ny baby..

cottonsstreet said...

comel sgt la kamu be2 pic las tu...hihih....

ita citot said...

gerammmmmmm! dekat si tecik itu. ish! ;)

Atiqah Adnan said...

bestnyee kai ade di melaka.. dapat jumpe kai hari tu.. even segan giler nk tegur.. akyd daa tidoo...

hee~ comelnye akydd ape laa yg buat dia gelak gitu tu eak..

Nadzshirah Nadzlan said...

bby kydd sgt rock..rockerstar babeh..

misha.w said...

sejibik sejibon ikut muke abah.

Rahimah Hedlund Sazali said...

akyd has your smile...comel sgt...hehehe

♥z@z@♥ said...

kak, bru tgk akak dlm majalah mingguan wanita (ubah imej)..cantek....

Nurul Asnizah said...

malacca is my hometown...everytime balik kg mesti pekena coconut shake nih...n my asben also addicted to this coconut shake....kalo amik yg special ade aiskrim tu lg perghhhh!!!sedap!!!

yun said...

malacca is my hometown...everytime blik kg mesti pekena coconut shake nih....n my asben also addicted to this coconut shake...kalo amik special yg ade aiskrim tu lg perghhh!!!SEDAP!!!