Sunday, March 13, 2011

Kydd dMelaka

4 hari 3 malam kat Melaka, owwwww tak puas rasanya hehehehe. First time bawak Kydd balik Melaka setelah hampir setengah tahun tak ke Melaka hehehe. Sempatlah jalanjalan ke Pahlawan Walk, happening jugakkk hehehehe selebihnya melepak dengan kawankawan asben kai sebelum balik KL singgah ke rumah kakak ipar kai. Hurm Bulan 4 ni insyaallah akan ke Melaka lagik yeeeeee, bolehlah ke Umbai n makan ayam tandoori hari tueh tak sempat nak ke sana. Tak dapat nak story panjangpanjang,layankan ajer pic yang dah tersedia yek. hehehehe
@Mahkota Parade
Anak ibu yang tiut gerammm :)
baby gurl tueh anak no 2 ;p







pantai klebang

sweettttt tak? huhu
happy family insyaallah
Kydd dah nak start enjin xmo duduk dalam maclaren hehe
nak berdiri lol hehe
borakborak dengan Abah

time ni mood dah tak berapa nak baik, kena layankan ajek dia hehe
sebenarnya Kydd nak susu hehehe,dapat nyot terus okeh :), bf kydd kat Dataran Pahlawan

9 comments:

Mrs Nageb said...

I memang geram tol ngan baby kyyd ni,makin lama makin tiuttttt :) ummmuah untuk baby kydd :)

nuruljannah sukhri said...

akak kai, saya selalu dtg sini tgk baby kyd..geram tgk tiut sgt..moga2 anak dlm tummy nnt ikut tiut cam baby kyd..

Nurul Iman Rosman said...

happy family! suke tengok! ^____^

bonda dadif aka akish said...

cute amat si kydd nih!!!!

=)

ita citot said...

kiut giler lah si tembam itu. gerammmm! ;)

afni+hafiz=dani said...

wah kydd sgt behave pkai cap. dani xmo langsung pkai cap..geram je

Ibu Ilyanie(s) said...

kai, bl nak kuar produk tuk nursing mom lak? tak banyak pilihan baju tuk nursing mom di pasaran..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mrs nageb : mwahxxxxxxxx baeklah :)
jannah : hehehe insyaallah tq
nurul : ameen
bonda dadif : tq :)
ita : tiut cam kai kan hahaha
afni : dari kecik dah ajar dear hehe
ibu ilyanie : hehe kai pun tak pakai blouse nursing. semua blouse yang sedia ada cuma kena lebih kreatif, kai suka kenakan jaket dengan singlet kat dalam senang

Salasiah Ammar said...

kydd, cepatnye dah besar...apepun kydd mmg cute, tengok btl2 lg cute...;)