Thursday, March 31, 2011

Kuantan yang best

Kalau nak cite pasal balik kampung hari tueh, 3 atau 4 entri pun tak cukup huahuaha. So kai buat kesimpulan jek la yek hahahahahaha, macam buat rumusan plak kan. Mmg dah lama rasa tak balik Kuantan,last balik Raya Cina sila bayangkan lama kan huahuahauhauhauhaua. AkiNenek dah lama tak jumpa Kydd so sila bayangkan skali lagik hehehehehe.



Bila sampai jek Kuantan, NenekKydd dah ada kat luar rumah heehe. Terus dukong Kydd woooooooo, rendu sangat kat cucu " lainnnnnya Kydd dah besar huhuhuh" . Time Aki plak,balik jek keje terus dukong Kydd "mmg lain sangat dah sebijik Abahnya huh! " ai jeles ahahahahhaa ;P.
Malam masa sampai tu mmg tak kemana pun, diaorang jek kuar ke Bandar hehe kai n Kydd duk rumah. Hajat hati mmg ler nak keluar huhuhuhu,terbantut plak kesian Kydd kang berembun lagipun confirm la AkiNnek nya tak kasik hehehe.

Sabtu;kitaorang semua ke Kolam Ikan ayah macam buat rombongan Cik Kiah plak hehehehe. Ayah cakap kalaw nak makan kena tangkap sendiri kekononnya la kekekekekeke. Mencabar gak nak tangkap ikan ayah ni hehe, last skali keluarkan air dari kolam tueh dalam sejam jugak la lepas tueh baru la membuat operasi menangkap ikan Talapia Merah ayahhh banyak woooooo. Malam tueh kitaorang berBBQ makan ikan, best sangat manisssssssss. Kai makan 4 ekor ikan taw hehehehehe. Lepas makan Ikan ayah kai beli durian wooooooooo sodap dah lama tak makan durian,last makan time Kydd dalam perut tu pun jamah sket jek huhuhuhuhu.

IbuMakcikMaktehMoksuKydd

IbuAbahKydd

IkanIkanIkan

Bakar cicah dengan air asam mmg terbaek :)

Akyd n Eyshan

Hari Ahad plak kitaorang jalanjalan ke ECM, dah lama kot tak pergi huuuuuuuuuuu. Ingat nak lepak kat Big Apple tapi omakkkk ai punya ramai orang beratur :)

sangatsuka pic ni yehhh

Akyd yang baru bgn tido

still mamaimamai

^__^

candid lol

jalanjalan


Lepas jalanjalan kat ECM terus ke Taman Gelora makan kepok dengan mee jawa sodapp woooo,silalah try ke Gelora Point. Tapi yang spesel kat situ air jagung dia dengan laksa.

Akyd dah taknak duduk dalam strolller,harap maklum
mee jawa

Malamnya pulak kitaorang semua makan kat Midnight. Kitaorang semua balik ke KL hari Isnin weehuwwwwwwww :)

Anak Bujang ai

:)

AkiKydd

Insyaallah nanti nak balik Kuantan lagik yeeeeeeeeeeeeee







MY FAV PIC

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

I LOVE U OLLS

8 comments:

auwcak said...

i pun suka gambar uols kat bawah tu..nice

bonda dadif aka akish said...

suke tgk adik badik khay nih..sweet amat!

Wawa Yusoff said...

adik bongsu kak kai cantek la.

sweet sangat...

mamasuri said...

yess..kuantan memang best..dah lama tak makan rojak ayam kt tmn gelora tu..eh ada lagi ke???

cutefroggie said...

Kuantan mmg best kan kai!!!! Tak byk shopping complex so tak byk abeh duit..hehh

♥ wforwanwazan ♥ said...

yeahh2..kuantan d great!~ (^_^)

cik HaniBhulat said...

nice entry..n ur kids sangat chumel...ppinjam ley?hehehe..suka atie jew nak pinjam anak org...

deena awanis said...

seronoknyer ramai adik beradik yang sebaya..