Wednesday, December 29, 2010

Kasihnya Ibu

Hari ni balik Kuantan yey!!!!!!!!!!! Jumpa Ma n Ayah seronoknya. Patutnya gerak pagi ni tapi last minit asben kai ada keje plak. Aiyooo ma call cakap dia dah buat nasi lemak hukhukhuk sory Ma insyaallah petang nanti baru gerak dari KD ni. Nanti jumpa peluk Ma n Ayah kuatkuat yek.
Kat sini kai share lagu Kasihnya Ibu,sedihhhhhhh ; Kakteh ler ni tag video ni kat fb huhuahuaha.
















Semoga BB Kydd menjadi anak yang soleh dan menghormati orang tua,AMIN

Ibu sayang BB Kydd sangatsangatsangatsangat
Abah pun sayang BB Kydd ^^

12 comments:

LaLaLovy said...

sangat comel. Kasih ibu jelas kelihatan ni.

deena awanis said...

selamat balik kampung..

LadySiti said...

Sayannnggg BB Kydd...
Insyallah BB Kydd akan menjadi anak solehah

norhasniza said...

suka sgt dgn dagu baby kydd..

mamamarissa said...

bestnya balik kg, drive...muahss utk kydd comel :)

cik puan akish said...

hok aloh...shomel amat neh...

neway salam kenal utk mommy kydd...

Zuhaira said...

comella bb kyd.. byk ikut muke kai :)

bee2312 said...

comelnya si akydd..rasa nk cubit2 pipi..rasa nk cium ke mulut dia yg mungil tu...selamat balik kg...

Syakirah said...

kai,anak dh besar...tp kitaorg x melwt lg...insya allah klu x de hal,bln 2 nih syakirah,fitri n udin nk ke KD..jumpe kydd..:)

mommy akmal said...

ibu dier comey..mmg le ank pon comey :D

azalia hjsalleh said...

suka tgk mata akak
gune eyeliner jenama apa ye ?

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tq semua, kai pakai eye liner mac