Friday, December 24, 2010

Ibu, Abah dan BB Kydd

Ibu ajak Abah jalanjalan kat Sunway Pyramid,Ibu cakap nak belikan Kydd romper baru. Kydd tentulah happy,dapat romper baru lagik even ada lagi romper yang masih belum pakai. Ibu ohhh ibu ;p. Kat bawah ni muka Kydd baru bangun tido,memang takde mood nak bergambar tapi jaga hati Ibu punya pasal Kydd posing jugak.


Sebenarnya Kydd suka duduk dalam Bjorn tu memang selesa sangat,kawankawan kat luar sana try la memang best. Tapi apa nak buat,Abah Kydd nak makan so Kydd kena duduk dekat Ibu lah.


Terima kasih Ibu belikan Kydd romper baru,esok Kydd nak pakai g kenduri ^^. Silalah tgk gambar Kydd yang terbaru kat bawah ni,Ibu n Abah yang snap pic ni. Jumpa lagik di lain entri.


Yang Benar,
Akyd Kharamy Bin Azmar (BB Kydd)

// Skunk dah start sale,silalah membeli sambil membelah berbaloi-baloi

9 comments:

Rozana Razali said...

bb kydd mcm pakai lens.. =P

LadySiti said...

alalala...best nyer ibu kydd nak beli kan rompers baru utk BB kydd,
if arissa mmg dia mengamuk tak nak masuk baby carrier...

eenaimanina said...

salam..suka sgt baca ur blog...ur son comel..suka tgk topi dia tuh...bole tau tak beli kat mana and which shop...nk buy it for my son...

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

geramnyaa tgk baby kydd nie....aa..btl..mcm pakai lens..berkaca ja mata dia..:)

err..kai leh tanyakan lala..nape xleh buka blog dier eh...suka baca blog lala n kai sb suka tgk gaya anda berdua..cantekk

~aL!n~ said...

tomei la baby kid neh..muackkss

SoL Bling-Bling said...

BB Kydd sgt comel :)

wiwie s. said...

suka tgk bb kydd..
chumilll sgt...
dh besau mesti hensem nih =]

Hunny said...

suka topi baby kydd pakai.u bli kat mane ek?for girls ada tak?

~♥ iella ♥~ said...

comeyyynyaa....geram..mata besar... comey sgt..sgt..sgt...

Bila lah nk dpt baby nie

ShArinG iS CariNg,
http://fadthnwan.blogspot.com