Monday, October 18, 2010

Selamat Bertunang Kakcik 10.10.10

Selamat bertunang Kakcik kuw sayang,semoga ikatan pertunangan ini kekal hingga ke ikatan yang sah dan seterusnya sehingga ke akhir hayat. Amin Yey awal tahun depan dapat adik ipaw baru ;p. Skunk dah bleh pk nak buat baju apa tuk kakcik punya wedding auwwwwwwww :)

//Time kenduri ni,kai masih dalam pantang 18 hari.


makcik kydd cun ahhh
jeng jeng jeng debor kakcik ;p
sah! jadi tunang orang
kakcik n tunangnya Azrul
kaklang kakteh
slim kah? hekhekhek
love each other
adik jek yang masih single
Ibu Kydd,makcik,Abah Kydd =)
asben sapa yg over tu ;p

*later update pic Kenduri BB Kydd ye,tggu pic dari photog

10 comments:

deena awanis said...

suka lah tengok gaya khai!!untung baby kydd dapat ibu vogue..hehe

Atiqah Adnan said...

kai dah kurus balik..
da boleh bergaya balik..
heheh complete family!!

shzya said...

hehe asben sapa tu kak khai? buat buat tak kenal eh :P anyway, suke tgk yr style, love it

nisya salihin said...

kak..tunjuk la gmbr baby akak banyak2...
xpuas tengok eheheh

nurayunni said...

comelnyer korang..

Queen said...

Salam bW..dari blog along ayu..

btw..tunang ur sis tu sangat2 la familiar...tu kawan sekolah bentong dulu...hiihihih..kalau tak slah orang la..kem salah die ye...

dan titipan doa smeoga berbahagia hendaknya...

fara nabilah mahamod said...

sukela tgk gaya kak kai;) cantik..;) teringin nk bergaye cmtu,.

teddyuna said...

wa shukenye,,..merah2..;))

NURUL said...

wow bestnyer khai tetap slim melin n bertenaga even dlm pantang

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

deena : kkekekk *__*
atiqah : heheh alhamdulillah
shyza : tq dear
nisya : nanti upload ek. hehe
nurayunni : tq
queen : aah orang bentong hehe
fara : boleh jek jom soping kat www.kfglam.com ;p sempat promote ;p
teddy : tq
nurul : alhamdulillah nurul hehe