Monday, August 16, 2010

Tak Sahur

Hari ni kai n asben tak sahur,alahai terlajak plak sedar2 dah azan Subuh. Tu la akibat kunci jam,bila dah berbunyi hold 5 minit baru nak bangun. Last2 adduiiiiiiiiiiiii...Harap kai n bb dapat bertahan huhuhuh tinggal 3 jam lebih jek lagik. Japg kai nak masak ayam masak kurma,first time nak try wish me luck :)

Selamat berbuka puasa semua!!!!!!!!!!!!

5 comments:

Peri PiA said...

InsyAllah kai kuat :)

p/s-Pia sedar2 dah pkl 5.30..sempat minum air jer hihi..same la..on alarm hset snooze kan..last2 terlajak :|

Mrs Nageb said...

alahai khai..awat jadi lagu tuh...huhu sian kat kai n baby kan..tahan gak eh....chaiyok2...lah kai...sempat masak lagi tuh :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

pia : hahah tu la pasal. moral dia silalah terus bangunnnn ;p
mrs nageb : itula dia,takmo jadi cam ni lagik. sian bb kai hehehehe.
harus masak dear,nak beli kat luar tak selera la plak buat masa ni

Puan nadxoxo said...

Waa sian korang n baby. Kalau Nad x sahur tak tau la tahan ke tak macam Kai. Rajin nak masak lak tu untuk berbuka. Bertuah husband hehe. Selamat berbuka :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

kai tido lewat gak semalam dalam kul 2 rasanya. sebelum tido sempatla makan roti 3 keping. hehhehehe