Wednesday, January 20, 2010

Subway Best ke

Wooooo dah lama dengar pasal Subway,tapi tak pernah plak terlintas nak singgah apa lagi nak makan di sana. Tapi dalam sebulan yang lepas kai TER makan di Subway,masa tu tgh tunggu time tuk tgk movie kebetulan perut mmg lapar. huhuhuh lalu Subway paling dekat dengan wayang di Tropicana City,so makanlah di situ. HOHOHO ternyata mmg sedap!! kekekekekee ;p Tidak puas!!!! Esoknya repeat balik, hahahahha tapi kali ni makan di Subway berdekatan rumah sahaja.Tapi orang cakap tak elok makan makanan segera lalalalalalalalala. So baru2 ni kai pergi beli daging nipis,mayonis,salad,keju,tomato,timun dll untuk buat sandwich sendiri. hahahaahahahahaha TERNYATA mmg sebijikkk taw. hahahahahahahahha (perasan). Korang try la ;p ntah2 korang dah biasa buatkan wakakakkakakaka. Daaaa

Pic mucuk di Subway


Ini hasil kerja saya malam tadi =)

roti dibakar atas kuali,letak mayonis banyak2 d atas salad nyummmmm
=)
makan dengan keju baru bestttttt
ow ini lah hasilnya lalalalal

6 comments:

merahjamboo said...

hurm...subway sandwich meatball pon sedap!

xoxo
pja

sheila said...

wah bestnya kakak!!=)

missdiya84 said...

ermm wat leleh air liur je..

nurayunni said...

beznyer..nk bt jgk lar cam nie..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

hurm sedapnyaaaaaaa

Ayumieza said...

salam perkenalan...subway kalau ada kupon beli satu percuma satu..masa ada kupon tu selalu gaklah nurul membelinya hehehe