Tuesday, December 22, 2009

Romantic Birthday Suprise

aaaaaaaaa hampir tidak berjaya kerana husband tak jadi pg main futsal, nasib ada plan B thanks 2 kakteh n adlan heeeee.Mintak husband keluar pergi beli roti dll, kai cuma ada masa dlm 10-15 minit untuk prepare everthing... huh!!!!! berpeluh2 dibuatnya. Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang cuma masa tidak cukup hehehehe.. yang paling best husband kai xsyak apa2 punya sebab sebelum ni dah kasi hadiah time kat Penang. hahah ;p YES!!!

-romantic dinner menu; xmungkin kai masak dalam masa 15 minit ;p
-lilin semestinya ;)
-romantic music
-kad birthday
-cup cake
-hadiah comel,walaupun dah kasi hadiah (xaci dapat 2 hadiah) ;p
-bunga;selalu husband kasi bunga huhu
-belon (i love u)
-turn off lampu n tv =)

oooow happy sangat.
Selamat hari lahir Kanda Azmar,semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.


sepantas kilat siapkan semua ni hehe
cup cake
haha nasib cuk tak pengsan ;p
wek!!

//awak diminta tutup mata apabila masuk ke dalam rumah, saya lihat muka awak berubah. Ya saya berjaya kerana jantung awak berdegup dengan lajunya :)
Terima kasih kerana menjaga saya dengan baik.

15 comments:

peah @ peps said...

perghh..romanticnyaaaa..

Shykin said...

alolor.. romantic nye.. :))
semoga bahagia ke anak cucu..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

hehehe tq fiza
tq kinnn, akhir hayat :)

AniS GalaXy said...

so sweet.
moga berbahgia hgg akhir hayat sis.
amin..!!

Adya A. said...

waaa romantic kak lang.....
semoga bahagia and hepi slalu yek....

ayuali said...

suker suker suker!!

kupu-kupu_cinta said...

salam sis kai..

hye.. nice blog..

wahhh.. best nya

so sweet..

hope bahagia ke akhir hayat.. amin..

acha rusydin said...

:D :D sukee!!
happily ever after!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

mau kawen hr ni gak.
haha

. ieqa . said...

phewwwwit romantik ~
jeles nih. haihhh :p

cik EPAL said...

memang romantikkk ;)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

harus romantik! hehee

Nadia Bayu said...

waaa. bestnyekkk. slalu berangan nak buat cmtu gak ;p

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

nanti buat eh. heeee

RINA SALLEH said...

comelnye kai~~
may Allah bless u both :)