Tuesday, December 1, 2009

Mandi DINO???

'Sayang,pergilah cuci kete tu dah berbulan tak basuh.'
Nak kata tak sayang Dino ni,sayang sangat! hehehehe tapi adik2 kai cakap,kai dah tak take care kat Dino.. huhuhuhuhuhu Bukanla begitu, duk apartment kete kat bawah.. adakah ini alasan??? ;p Sejak kawen ni memang la, kete bukanlah keutamaan janji boleh jalan. Sebelum kawen lain macam sket suka kete nampak smart n hensem selalu. Kata ayah,dah macam perangai lelaki hahahahaha. Bila orang tanya berapa berabis kat Dino, mmg takde jawapan semuanya buat step by step. Takde apa nak ubahsuai dah pun kat Dino tu,semua dah buat n dah dapat warna yang sangat disukai OREN!!!!!! Tapi tapi... cuma nak tukar mp3 baru,yang lama cam dah buat hal sket2 huuuuuu.

Cuci kete luar dalam RM8.00 :)

//rasanya sekarang mmg ramai perempuan suka ubahsuai ketenya supaya berseri2. :)

1 comment:

FAIZ FARISH said...

Wah, cantiknya kereta kelisa awak. Sukalah....