Monday, November 23, 2009

Shopping Raya

huuuuu nampak macam xcited plak hahahahaha Semalam kai n hubby jalan2 di OU. Sabtu pun mmg dah g OU tapi menonton wayang 2012, best sangat!!! Ingat nak beli handbag idaman hati tu tapi tak sempat juz survey jekkk. heeeee So semalam pergi balik la g OU hahahahaha (dekat jek ngan umah),finally hubby belikan kai handbag KUNING itu.. aaaaaa syoknya la.Raya haji pun ada handbag baru ke? hahaha kebetulan sebenarnya :). Terima kasih mucukkkkkk,lob u la.. hehehehe Hubby ada berkenan satu baju tu untuk kai pakai la ;p, kai dah test tapi tak suka la sebab ada tali kat belakang. Cancel!!! rugi plak! hahahahahah next time ye cuk lalalalalalalallala After soping2, balik rumah solat asar n maghrib then malam tu kitorang g Masjid India cari baju raya. hahahahaha Nampak macam kerja giler kan. Skali skala buang tabiat hahahaha berjalan mmg berlenggang la tak ramai pun orang. Maybe sambutan raya haji tak semeriah raya aidilfitri :). Tapi bagi kai tahun ni sangatla meriah kerana pertama kali menyambut raya haji bersama hubby tercinta wallllahhhhh ;p Mmg syok keluar, padahnya kakiku sakit.. nasib ada yang sudi urut. lalalalalala
catch u later. da~

tepi tu baju yang kai test, lawa tapi ada tali plak. heeeee rugi2
kai MERAH
ini hubby yang tercintaaaa~ :)

4 comments:

suezensuzanna said...

sweet je korg nih:)...same lah kai..i dont like bj yg ader tali kat belakang gak..:)..cntik camne pun..tetap reject biler ader tali pinggang:)

cik EPAL said...

saya ada baju macam kak kai ni jugak..sebijik :)

:: Husniyyah Alhusna :: said...

kak kai. mic u
slamat ari rayeeee

iena said...

lawanya baju raya haji ker nih....
lawak jer...