Wednesday, November 11, 2009

Bismillah 5

PENAWAR BISA DIRI

Bismillahir Rahmanir Rahiim
Bismillahish Shaafii
Bismillahil Kaafii
Bismillahil Mu'aafii
Bismillahil ladzhi laa ya dhurru ma'as mihi syai un fil ardhi wala fis sama'i wa huwas samii'un 'alim

Dgn nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
Dgn nama Allah Yang Menyembuhkan
Dgn nama Allah Yang Mencukupkan
Dgn nama Allah Yang Memberikan kesihatan yang baik
Dgn nama Allah yang tidak memberi kemudaratan dengan namanya akan sesuatu pun di dunia dan di langit dan Dia Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui

Cara menggunakan bismillah 5 :

Ambil segelas air,baca bismillah 5 ini kemudian hembus ke air itu dan minum. Insyaallah penyakit akan berkurang.

-boleh juga diamalkan setiap kali hendak minum air

// Kai selalu amalkan,ma kai yang ajar :) Insyaallah

5 comments:

Sharinginfoz said...

boleh tak tukar2 link???

http://sharinginfoz.blogspot.com/

aLya said...

hi kai...kalo sy nk amek letak kt blog sy leh x...tq

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

boleh alya

bEe HoNeY said...

slm kai....lin nk copy paste doa ni leh x ke blog lin....

nor rosmaria zainol said...

salam kak khai..saya selalu jenguk2 akak di fb...tgk dan ikut perkembangan kak khai sefamily ..suka tgk baby kydd yg comel..macam ibu dia jugak..cumel..cantik!! suka cara kak khai pakai selendang tu memang cun..cuma saya tergerak hati nak tanya kak khai pakai apa ye eyeliner atau celak kat mata kak khai tu? brand apa? nmpk kemas dan cantik..x comot..suka sgt!!!! kalau blh kongsilah ye.. :) tq