Monday, November 9, 2009

Biru biru biru

Blouse biru,skinny jeans biru,tudung syria biru n aksesori biru...
Malam tadi kai n husband ke Restoran Subak meraikan birthday Adlan,tema biru :) Kebetulan plak malam tu jugak Chelsea vs MU. Mulanya husband nak pakai jersey Chelsea, tapi menjaga hati birthday boy (MU) ;p husband pakai baju biru gelap sedondon warna dengan kai hehehehe ;p Then kitaorang pergi tgk perlawanan bola dekat Damansara heights.

Keputusan Penuh Chelsea VS Mu 1-0


@ subak
cool tak? hehehe
ini kanda punya ;)haip!nonton bola

// Kanda senyum sampai telinga =)

6 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

cantekkkkkkk.....mmg coool habes..hehe

aLeen aVriL said...

santet sesngt....
ermm.....

ALYN_C3N1 said...

cool giler..
urrmmmm...sdpa la mee tue..

kak kai..tudung syiria plain bru2 tak de ke..

nona said...

u slalu vogue! i like!

cik EPAL said...

uihh...akak minat bola ke?? heee...
saya tak berapa nak minat bola ni... ;)

p/s: sis cantik biru biru ;)

l y n n a s h a a r i said...

sweet in blue ;)