Monday, September 28, 2009

Saya dan Abaya

Raya kedua kai mengenakan Abaya untuk pergi beraya ke rumah Paklong n Pakngah. Sesudah mengenakan abaya dan selendangnya, maa kai tegur, katanya kai nampak lain sangat. huuuuuuuuuuuuuu masin mulut maa la :) . Abaya ni dah lama tersimpan dalam almari, xsampai seru lagi nak pakai. Finally tersarung jugak dibadan ni,mmg rasa selesa sangat. Lepas ni nak beli lagi la.

Terlalu seronok kot ;p
kakcik n kaklang
kaklang n adik
dinda & kanda
i lob u so much

5 comments:

Peri PiA said...

kai nmpk berseri2 pakai abaya,teringin nak beli dan pakai.tp kite ni rendah mcm xsesuai

mashafieza yaacob said...

comel lah...t dpt baby mesti cute mcm mummy dia kn...mas doakan y tbaik untk kai..amin

intan.maisarah said...

salam. anda nampak cantik pakai abaya.ayu je

Bard Syah said...

kakteh tadak ?
mana pigi ? heuehue ..

.FNA. said...

kak kai nmpk cantik sgt..lagi2 da berbadan dua ni..
cOngrate kak kai (=