Friday, September 4, 2009

Balik Melaka

Petang ini insyaallah kai akan balik Melaka bersama suami tersayang. Ingin menziarahi kubur arwah mak dan abah di sana,kata mak kai waktu terbaik menziarahi kubur adalah sebelum raya. Doakan agar kai selamat sampai ke destinasi.


.......

Sebelum mengakhiri blog, kai ingin memesan kepada silent reader di luar sana, atau berpura2 menjadi pembaca sembunyi2... jika tidak suka dengan paparan dalam blog ini tidak perlulah membacanya yek. :) Anda sangatlah tidak dialu2 kan

18 comments:

Shykin said...

sayep bukan silent reader.. sy open reader...ehehehe..semoga smpi dgn selamat

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

heheheh tau tau. nyampah tul dengan orang yang suka jaga tepi kain orang ngeeeee

mashafieza yaacob said...

em biarlah kai...dengki kot tgk kai makin cun he3..selamt smp ok..take care

Zezzatty said...

Mmg bengang kalo org yg tak reti bahasa dok nak menyibuk hal org.

takpe,sempena bulan pose ni mari kita kewl sama2 kay :D

MASNIEZA SHAHIDA MUSTAPAH said...

kai u saba je k..dorg dengki kot x dpt nk cun n stylo mcm kai..hehehe..niway kang jln leklok k..

mizzsyaidris said...

tol2..semak je silent reader ni.haha bln poce..saba ek kak kai

Baiti @ Mizz Zizee said...

Selamat sampai ke tempat yg di tuju...

.FNA. said...

Sis cYuNk..iM nOt siLeNt rEaDeR..sYe oPeN rEaDer ;DD

sKe bCe bLoG sis..hEe..
sO sWeEt la Sis..

nWAy,,smOga smPai dGn sLmt yErK (=

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

take care sis.............pedulik sama mereka yg jeles n busuk ht tuh.....lame3 t silent reader sis yg "baek ht" tu akn lth gak asik dok cr idea nk down kn org....

ayuali said...

semoga kai selamat sampai...emm..sape la yg silent yg sebuk2 nak tau pastu ngutuk tu ye..tu sebab la akak blok akak nye blog ni..tp kalau kai nak follow alik bg emel add kai ek..;)

Nurul Harun said...

selamat sampai sis.
mmg sy x slalu kumen, tp slalu singgah blog sis. hee. :)
take care.

Bard Syah said...

Eekekeke .. kena gak ke?
Ahak!~ Normal la tuh ..
Selagi tak kena maki2 kira oke la tuh . Heheuheue ..
Kem salam Amar ek ..
Muah2!~ =D

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

orang dengki mmg gitu. suka main sembunyi2. berani cakap belakang jek. huhuhuh biarla asal mereka bahgia

AinDayana said...

kai..akak suke baca..pada orang tak suka tuh..lantak p la depa yee...hehehe

Leen said...
This comment has been removed by the author.
nus said...

daling,
ini blog kamu..kut suke kamu la kan..

persetankan mereka yg sebegitu, ni buktinya kamu mempunyai blog reader pelbagai genre ok..
kdg2 komen sebegitulah yg membangunkan diri kite agar lebih bertambah baekk, bijak dan positip..

yg baik kita sedut..yg buruk kita kentut..hi3..

daaa, *sy bukan silent reader k.. :p

Ika Iskandar said...

Ala..kite silent reader..tp kite x dengki pn dgn kai.bace sbb suke.klu x suke,x bace...hehe...da lama pn link kai...
btw,ritu g ikea..ujung2,lupa g booth kai.pdhal mmg ada dlm agenda...huhu..
salam kenal, kai...

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ain : baiklah heheheh
nus : orang mmg suka tgk kita jatuh la. huhuhuhu; masalahnya orang yang komen2 kat cbox tueh guna nick lain2. kelakar. abai jekla. ok ai kentut kat u ye nus.
ika : salam kenal dear