Thursday, September 10, 2009

4 hari 3 malam di Melaka

Jumaat (04.09): Sampai Melaka pukul 6.45 ptg, berbuka puasa di rumah Kaksu, sahur di Asam pedas pokok besar

Sabtu (05.09) : Berbuka puasa di Everly Hotel, makan sampai tak muat perut, malamnya menonton wayang Final Destination

Ahad (06.09) : Menziarah kubur arwah Mak n Abah. Kemudian ke SSF. Then berbuka puasa di Restoran ... lupa nama dia.. hehee tapi masakan dia mmg best,kerabu mangga sedap giler. ngeeeeeee.. Lepas berbuka pergi Secret Resepi makan kek.

Isnin(07.09) : Kul 12tgh bertolak ke KL



---------------------------------------------------------

3 comments:

hanim said...

hye sis khay... erm on da day u watch "final destination" @ carefour, mlka... erm kite pun tgk citer yg sme.. just wanna peep u...

lyana kamarul bahrin said...

kai...nanti nak singgahla booth kai, sebenarnye berkenannnn sangat kat cardigan yg kai pakai yang labuhh bwh punggung tuh. yg warna gray tuhh..mmg skrg tgh mnk mengumpul2 cardigan. :D

tapi kalo nk gi after raya, bukak lagi kan booth kat ecurve? bulan pose ni mmg tak gi shopping complex lgsg huhu..

katak_78 said...

bila nak balik kuantan lagi...raya ni ke?