Friday, July 24, 2009

MY BB

Boring2 bukak folder gambar koleksi kanda kai. Aik ternampak satu gambar kai dengan BB (Teddybear).Sekarang BB disimpan dalam stor bilik huhuhuhuh. Dulu kan kalau balik kampung mesti kena ada BB. BB peneman tidur, kalaw takde susah nak lelap. Pernah dulu, first time drive dari Kl ke Kuantan sorang2, BB ada kat sebelah siap pakaikan seat belt. U not Alone Kai ;p ekkekekekeke. Macam2 bau pun ada, tapi mmg best untuk dipeluk dicium umpama bantal busuk. Tapi bila dah kawen SELAMAT TINGGAL BB. Agak susah nak biasakan diri pada awalnya, tapi lama kelamaan ok sebab dah dapat bantal baru :D .. BB tetap diingati. Sekian~

gambar tahun 2007 ~ miss my BB ;p


7 comments:

FaNaQiLa said...

err..i pun ade gaks.
tp nama die BearBear! pink kaler. lebih kurang ngan BB u. almost same size.

Peri PiA said...

kai pia pon ade teddy dulu
name pon lebih kurang beebee
dah kawen pon gudbye

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aloh......sian kt BB kna dok lam setor da........hehe

Cik AniS GalaXy said...

tema lagu nie kak
PERGINYA BB...hehe
ader BB baru kan..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

fanaqila : ow,suka pink yekk
peri pia : dah kawen, kalaw still nak peluk bb memang cari pasal la. hahahhaaa
lya : ;p lya pun mesti ada kan kan
anis : hahahaha perginya dikau

.FNA. said...

Sis Kai mMg cNtk..dRi dLu untiL sKrG..tTp mAintaiN..nOw dA aDe hUby Lagi b+2 sEri Sis Kai tAw..cAyUnk sis Kai cGt2 (=

Peri PiA said...

kihkih,btl tu kai