Tuesday, June 9, 2009

Dinner di Seoul Garden + karookkkk

Hey,malam tadi kai n adik2 dinner di SG. Best giler ok,kebetulan sejak akhir2 neih kai memang kuat makan.Rasa tak puas kot,kitaorang makan sampai kedai nak tutup... hahaha lawak giler. My paberet stemboat ler.Kakcik nya bz ngan udang,kakteh plak daging2 ler.. huhuhuh Adik kai yang bongsu plak tak taw nak makan apa kot. kekekekekeke Dah lama rasanya tak hang out ngan diaorang sejak berkahwin kekekekeke.. After makan timbul satu idea nak karok n mengarut.. My husband mana??? huhuhu dia pergi main futsal.. Next time nak ajak sayangkuw makan di SG. Thanks 2 kakcik blanja makan.. lalalalala. Ada beberapa keping pic jek, yang lain kat kakcik.. nak send asyik error jek. ngeeeeeeeee nanti upload banyak2 laghik enh..

Muka menahan lapar hahaha
posing dulu
makan makan makan
sedap betul laaaa
karok
adik bongsu kai

6 comments:

Shykin said...

nape awok kuat makan pulok sejak 2 menjak nihh.. ha?? ade pepe ke nihh???

• rOozu • said...

semua memang pakai tudung syiria tu kan?

best la..

AiMiEiA said...

waahh...seronoknyee

yang paling tak menahan siap nyanyi atas meja tuh..

feeling abes..

huhuhu...

- NainA - said...

muka kak kai nampak putih semcm jer tp still cute..huhuhu...

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

putih.. hahaha terlebih flash tueh.. huhuhuh

Bard Syah said...

gamba adik kesayangan ai tadek?
huwaahh!!
nak!!nak!!