Monday, May 19, 2008

Engagement 030508

Suka-suka, finally apa yang dirancang telah selesai.. Doakan agar pertunangan ini akan direstui Allah swt :)

Terima kasih untuk ma,ayah n adek2 terchenta. tenkiu sangaattttttttt kerana telah menjadikan majlis pertunangan ini sangat best. ekekkkeekke untuk ma tenkiu tenkiu. meriah meriah. Kepada tunang tersayang kanda azmar thanks sebab hadiahkan kain baju tunang ni. cantek!! huhuhuhuhu.hehehehe. Untuk design baju ni, kai yang decide sendiri.Mencari design yang sesuai untuk match kan dengan tudung tu. Sangat cerewet bab tudung dan baju. huhuhuhuhu

Untuk makeup yang meletop nie tenkiu untuk adik tersayang kakcik (kfseriandaman).. buat muka nampak lain. hohoho ada makcik2 siap masuk bilik tanya pasal make up. MELETOP. thanks darling.Hantaran pun digubah oleh KFSERIANDAMAN. tenkiu sangat. suka-suka. simple itu menarik. yuhooooooo. Tak lupa mini pelamin yang disediakan oleh KFSERIANDAMAN. hohoho sila2 ambil pakej disini. ekeke


Thanks untuk jurufoto mr ranger, adik n kakteh. Rumah meriah dengan jurufoto. bestnya posing. kekeke. To my best friend fie,thanks kerana sudi turun dari perak semata-mata untuk ambil video :) terharunya. huhuhuhhuhuh

Kepada kawan2 rapat tenkiu yeap. Azuan,Bit,Kakija,fie dan kakina. Thanks yeap. Kawan-kawan yang lain jangan amik hati eh.. bukan takmo jemput, kawin insyaallah.. doakan :)

Kepada sepupu nadia,pian n apit. terima kasih taw kerana sudi datang. untuk pakcik n makcik yang datang dari jauh tenkiu jugakkkk. sayang-sayang


Doakan kebahagiaan. amin.

PIC TUNANG..










2 comments:

mEiZ AraNda said...

cantik..;p
sweet sangat baju u..;)

cemana ek nak contact khai nie??
since dat sha tggal dekat kelana jaya..if juper khai terus n li tudung bleh x??

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

no hp ada tueh. nanti msg eh